Trött på att frysa? Redo att spara energi?

Jag hjälper dig energieffektivisera din villa! 

UPPLÄGG

Jag analyserar din villa och ger förslag på energieffektivisering (för företag tryck här) samt beräknar hur mycket pengar som går att spara. Jag säljer varken värmepumpar eller solceller, utan tar i stället ett helhetsperspektiv på byggnaden för att kunna ta fram den absolut bästa lösningen. Fyll i begär en offert för ditt pris och mer information!

1.

BEGÄR EN OFFERTNär du begärt en offert får du ett kostnadsförslag med prisuppgift och mer information om tjänsten. 

2.

HEMBESÖKNär du godkänt offerten bokar vi in ett hembesök (tar ca 60-90 min) där jag går igenom er villa och du får svara på frågor.

3.

RAPPORT  När analysen är klar får du en rapport med förslag på åtgärder, vad de kostar att genomföra och hur mycket som du kan spara, helt anpassat efter din villa och dess förutsättningar. En experthjälp för att få reda på hur du bäst förbättrar din villa och sparar både tid, energi och pengar.

Jag hjälper dig på vägen till en mera energieffektiv villa! Spara energi, spara pengar!

Energiutredning på plats


Hembesök där jag undersöker och ställer frågor om din villa, besöket tar ca 60-90 min. Thermografering med värmekamera (läs mer) kan göras som tillval vid önskemål. Jag tittar på vad huset har för årsförbrukning i kWh, husets area, typ av grund, väggar, tak, uppvärmning, ev problem med komfort t ex kallt och dragigt, fukt, dålig lukt med mera.


Efter besöket bearbetar jag den information jag samlat in, gör olika beräkningar och analyser för att komma fram till de absolut bästa energirekommendationerna för ditt hus.


När analysen är klar får du en rapport via e-post med förslag på åtgärder, hur mycket energi och pengar som kan sparas samt vad som är bäst för just ditt hus. Detta görs på Småländska höglandet; i Nässjö, Eksjö, Sävsjö, Vetlanda, Tranås med omnejd.


Ingår i paketet

  • Kontakt kring offert, jag svarar på dina eventuella frågor och gör även en grov bedömning ifall det går att spara energi i ditt hus innan jag åtar mig uppdraget
  • Inbokning av hembesök
  • Hembesök 60-90 min där vi tillsammans går igenom ditt hus och ev även gör värmefotografering om du beställt detta
  • Bearbetning av informationen efter hembesöket där jag lägger in den i mina program
  • Beräkningar, analys och research
  • Sammanställning och rapportskrivning
  • Utförlig rapport med rekommendationer för ditt hus, vad olika åtgärder kan tänkas kosta samt hur mycket du kan spara per år.


För att få veta mer om denna tjänst välkommen att kontakta mig, alternativt tryck på "begär en offert"-knappen så återkommer jag.

Kundomdöme

Energiutredning på plats


"Bra energiutredning där jag fick reda på vilka åtgärder som lönar sig att investera i, med tanke på investeringskostnad och hur mycket man sparar. Lika viktigt var att jag även fick reda på åtgärder som ej var lönsamma i mitt hus och därmedsparar dom pengarna."


Henrik Andersson


OM MIG

Grundare av Spara energi. 

Har examen som Energispecialist hållbara byggnader, KYH Malmö. 


Erbjuder Klimatdeklarationer för företag i byggbranschen samt energiutredningar. Vill även göra det mera tillgängligt för privatpersoner att få en helhetsanalys av sin villa rörande energi. Jag säljer inga produkter, utan analyserar i stället hur er villa ser ut idag, vilka möjligheter som finns till energibesparing, ungefär vad olika investeringar kostar samt hur mycket energi som förväntas kunna sparas. Kan även utreda olika typer av komfort- och värmeproblem. 


Välkommen att kontakta mig!  

Karin Eriksson

Energispecialist

Spara energi - sänk dina uppvärmningskostnader.